Naar hoofdinhoud

Nieuws

Nieuwe IBKI-site live op 1 februari

Hiermee zetten we op meerdere gebieden een grote stap voor al onze bezoekers.

De belangrijkste?

Heldere communicatie in begrijpelijke taal

Dankzij een nieuwe, toegankelijke tone-of-voice zijn de teksten duidelijker en toegankelijker voor een breder publiek.  

 Nieuwe sitestructuur voor meer duidelijkheid

Alle teksten zijn opnieuw opgebouwd qua structuur en insteek. 

Zo introduceren we per categorie handige stappenplannen. Die vertellen van uitnodiging tot afwikkeling hoe een examen in jouw categorie verloopt. 

Nieuwe examendetailpagina's gaan nog dieper in op de examens zelf. Van de examenduur per onderdeel tot handige voorbereidingstips, inclusief verwijzingen naar belangrijke documenten.  

Op de nieuwe prijzenpagina's is snel te vinden hoeveel een examen kost.

En verder zijn de veelgestelde vragen herschreven en uitgebreid. Zo proberen we zoveel mogelijk vragen op de site te beantwoorden. 

Nieuwe navigatie om snel info te vinden

Met een handige snelnavigatie op de home en andere overzichtspagina's, meerdere menu's en een krachtige zoekfunctie geven we bezoekers meer opties om op hun favoriete manier te navigeren.

Dit is slechts een greep uit de vele verbeteringen. En dit is slechts het begin. Want we hebben al tal van verdere verbeteringen op de roadmap staan. 

IBKI.nl is een grote site van honderdduizenden woorden en met tientallen verschillende soorten examens. Dit project had dan ook heel wat voeten in de aarde. We willen iedereen die betrokken is geweest bij de opbouw van de nieuwe site bedanken voor alles wat ze gedaan hebben.

Feedback? Altijd welkom!

Zoals jullie zullen begrijpen is een website van deze grootte, een enorme klus om helemaal te vernieuwen. Ongetwijfeld zullen er hier en daar nog zaken zijn die we kunnen verbeteren. Bij deze willen we jullie dan ook van harte uitnodigen tot het geven van feedback, zodat de site blijvend aansluit bij jullie wensen.

Team IBKI

Dit bericht delen: